Doden en gewonden na auto te water

25 december 2016Leestijd: 1 minuut

GRONINGEN (ANP) – Twee mensen zijn zaterdagavond in Groningen om het leven gekomen door een ongeval. Zij zaten met twee anderen in een auto, die in het water terechtkwam. Dat meldt de politie. De twee mensen die het ongeval overleefden zijn uit de auto gekomen, hoe is nog niet duidelijk. De andere twee inzittenden werden gevonden nadat hulpdiensten de auto uit het water hadden getakeld.

De auto raakte rond 21.30 uur door onbekende oorzaak te water ter hoogte van de Bornholmstraat.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.