Bert en Ernie feesten in Beeld en Geluid

17 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

HILVERSUM (ANP) – Sesamstraat bestaat veertig jaar. In media-instituut Beeld en Geluid in Hilversum is er daarom deze herfstvakantie elke dag iets bijzonders te doen, met veel van de hoofdrolspelers zelf. Ook lezen Gerda en Arjan voor, is er een knutselhoek en een Schmink Plaza.

Dagelijks is bovendien de nieuwe NTR-film ‘Sesamstraat viert feest!’ te zien. De film toont populaire scènes uit veertig jaar Sesamstraat.

Sesamstraat is de Nederlandstalige bewerking van het Amerikaanse kinderprogramma Sesame Street. Het wordt sinds januari 1976 uitgezonden in Nederland.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.