Netanyahu naar Nederland

01 september 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is op 6 en 7 september in Nederland. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Zowel de koning als premier Mark Rutte ontvangt Netanyahu.

De premiers spreken elkaar op het Catshuis in Den Haag. Tijdens een werklunch zullen ze het onder meer hebben over de betrekkingen tussen onze landen en het vredesproces in het Midden-Oosten. Ook minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken zit aan de lunch aan.

Willem-Alexander ontvangt Netanyahu op Paleis Noordeinde.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.