Stroomstoring treft Media Park

30 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

HILVERSUM (ANP) – Op het Media Park in Hilversum is in de nacht van maandag op dinsdag de stroom uitgevallen. De NOS is overgegaan op noodstroom zodat het NOS Journaal en het NOS Radio 1 Journaal gewoon kunnen worden uitgezonden.

Een deel van de gebouwen en studio’s zit wel zonder elektriciteit. Daardoor is het onduidelijk of het programma Goedemorgen Nederland van WNL kan worden uitgezonden. Netbeheer Liander meldt op Twitter dat de stroomstoring naar verwachting om 07.30 uur is verholpen.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.