Albert Verlinde wordt gezicht van RTL Live

29 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Albert Verlinde wordt het gezicht van de nieuwe talkshow RTL Live. Hij presenteert vanaf 3 oktober het nieuwe dagelijkse tv-magazine afwisselend met Angela Groothuizen, maakte RTL maandag bekend op de najaarspresentatie in Amsterdam.

Albert Verlinde nam afgelopen vrijdag na vijftien jaar afscheid van RTL Boulevard. RTL Live is dagelijks om 17.00 te zien bij RTL4.

De nieuwe talkshow van Albert Verlinde en Angela Groothuizen wordt volgens Verlinde een informatief programma dat aan de hand van gesprekken de kijker bijpraat over het nieuws van de dag. ,,Het is heerlijk om te doen”, zei Verlinde. ,,Het is een programma met sporters, politici, onbekende en bekende Nederlanders. Ik kon geen nee zeggen.”

Met RTL Live erbij zendt RTL4 in het najaar iedere doordeweekse avond vier uur live uit. De andere live-programma’s zijn Editie NL, RTL Boulevard en RTL Late Night.