Volle wegen op weg naar evenementen

25 juni 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Het weekend staat bol van de populaire evenementen door het hele land en de ANWB waarschuwt voor drukte op de wegen. Het weer lijkt geen roet in het eten te gaan gooien.

Op de wegen naar en rond Den Haag wordt het zaterdag erg druk vanwege Veteranendag op het Malieveld bij de A12 en zondag door bezoekers van Parkpop in het Haagse Zuiderpark. Zaterdag en zondag verwacht de verkeersdienst files op de wegen rond Assen en op de A28. De TT is dit jaar voor het eerst op zondag, maar zaterdag komt ook al veel publiek naar de Nacht van Assen.

Drukte wordt zaterdag ten slotte wederom verwacht op de N57 bij Ouddorp door het Nederlands kampioenschap wielrennen en op de A50 (Eindhoven-Arnhem) en de A73 (Venlo-Nijmegen) door het muziekfestival Down The Rabbit Hole, dat vrijdag begon en tot zondag duurt.