The Boss regeert Malieveld en Twitter

14 juni 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Het concert van Bruce Springsteen op het Haagse Malieveld is ook thuis te volgen voor Twitteraars en Facebookers. Veel van de 67.500 bezoekers van het optreden delen vrijwel elk woord, en elke beweging van The Boss op de sociale media. Zowel #brucespringsteen als #malieveld zijn trending topics.

‘Kippenvel’, wordt er veel getwitterd. Ook wordt er geklaagd, maar dan over slecht mobiel bereik op het Malieveld.

Voor aanvang van het concert liep het verkeer op alle wegen naar Den Haag vast. De ANWB schatte dat 70 kilometer aan file (in)direct te maken had met het concert. De verkeersdienst verwacht ook problemen als straks iedereen weer naar huis gaat. De NS heeft extra treinen ingezet.

De laatste keer dat Springsteen ons land aandeed, was in 2013 toen hij speelde in het Goffertpark in Nijmegen.