Dode na schietpartij IJsselstein

18 april 2016Leestijd: 1 minuut

IJSSELSTEIN (ANP) – Een man is zondagochtend overleden aan de gevolgen van een schietpartij in IJsselstein. De politie heeft een verdachte aangehouden, maar er is nog veel onduidelijk over de aanleiding tot de schietpartij op de Lanceerplaats in de Utrechtse gemeente.

De man is in het ziekenhuis overleden nadat hij daar door iemand anders naar toe is gebracht. Omdat het slachtoffer zonder ambulance naar het ziekenhuis was vervoerd, heeft de politie ook op de spoedeisende hulp een onderzoek ingesteld.

Een verdachte in deze zaak werd aangehouden op Randdijk in IJsselstein. De politie sluit niet uit dat er meerdere verdachten bij het schietincident zijn betrokken en doet daarom een getuigenoproep.

Door het incident is de omgeving enige tijd afgezet geweest. Onder meer de afrit op de snelweg A2 tussen Oudenrijn en Nieuwegein was voor onderzoek afgesloten. Daardoor heeft er zondagmiddag op de A2 een file van 4 kilometer gestaan.