Auto fatale doorrijder mogelijk gevonden

27 april 2016Leestijd: 1 minuut

BREDA (ANP) – De auto waarmee woensdagmiddag een driejarig jongetje in Breda is doodgereden, is waarschijnlijk in de stad gevonden. Dat heeft de politie laten weten. De auto is na een tip gevonden in de Sterrebos. Of inmiddels ook bekend is wie de bestuurder is, kan de woordvoerder niet vertellen.

De peuter overleed woensdagmiddag rond 15.50 uur in de Veurnestraat nadat hij was aangereden door een auto. De automobilist reed na de aanrijding direct door. Het jochie is waarschijnlijk tientallen meters meegesleurd door de auto, aldus een woordvoerder van de politie.

De toegesnelde hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffertje doen, hij overleed ter plekke. Het is nog niet duidelijk hoe het kind op de weg is beland. Mogelijk is hij vanaf de stoep tussen geparkeerde auto’s door op straat gekomen.

Direct na de aanrijding is de politie met veel eenheden op zoek gegaan naar de bestuurder. Ook wordt er uitgekeken naar een auto met schade aan de voorkant die mogelijk ergens in de buurt geparkeerd staat.