Dode gevonden in woning op naam Koen Everink

04 maart 2016Leestijd: 1 minuut

BILTHOVEN (ANP) – De politie heeft een dode gevonden in een woning in Bilthoven die op naam staat van zakenman Koen Everink. Er is mogelijk sprake van een misdrijf, aldus de politie. Het is nog niet duidelijk wie de dode is en wat er is gebeurd in de woning, daar doet de politie nog onderzoek naar.

De politie heeft de Hoflaan, de straat waar het om gaat, afgezet. Volgens het kadaster gaat het om een grote villa, met een totale oppervlakte van 853 vierkante meter.

In het huis vindt sporenonderzoek plaats en een auto in de straat is ook meegenomen voor verder onderzoek. De politie schat in dat het onderzoek nog ,,geruime tijd” gaat duren.

Everink zelf kwam vooral in het nieuws omdat hij zwaar werd mishandeld door vechtsporter Badr Hari in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation 2012. Hari werd in oktober in hoger beroep voor deze en andere mishandelingen in het uitgaansleven veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, waarvan tien maanden voorwaardelijk.