Man opgepakt om fatale mishandeling TT-nacht

29 februari 2016Leestijd: 1 minuut

ASSEN (ANP) – De politie heeft maandag een 29-jarige man uit Schiedam aangehouden in verband met de dood van Tom de Munter na een mishandeling tijdens de TT-nacht in Assen juni vorig jaar.

Het 24-jarige slachtoffer werd tijdens de nacht voor de TT zwaargewond in de Groningerstraat gevonden. Hij raakte in coma en overleed een paar dagen later aan zijn verwondingen. Na onderzoek werd duidelijk dat er mogelijk een groepje uit de omgeving van Schiedam bij hem in de buurt rondliep vlak voor het incident.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde meerdere keren aandacht aan de zaak. Dankzij deze aandacht, het rechercheonderzoek en de verklaringen van getuigen kon volgens de politie de Schiedammer worden aangehouden.