nederland

A4 richting Rotterdam dicht

05 februari 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – De snelweg A4 richting Rotterdam is dicht bij knooppunt Ypenburg wegens een ongeval, zo meldde de ANWB vrijdagmiddag. Bij het ongeluk waren drie auto’s betrokken. Er is een nog onbekend aantal gewonden gevallen.

Er stond even na 14.00 uur al zo’n 8 kilometer file op de A4. Omrijden kan via de A13. Daar staat door de extra drukte 4 kilometer file.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.