Zweeft u nog? EW geeft strategisch stemadvies

15 november 2023Leestijd: 1 minuut
Zesde editie Telegraaf Verkiezingskrant

In de nieuwste aflevering van ‘Elke Week’ gaan Geerten Waling en Sam Verbeek in  gesprek met politiek redacteur Eric Vrijsen. Het gesprek draait om het thema van strategisch stemmen, een onderwerp dat Vrijsen grondig bespreekt in zijn recente artikel.

Vrijsen deelt zijn inzichten over hoe nieuwkomers het doen in politiek Den Haag. Hebben deze politieke nieuwelingen zich weten te handhaven zonder significante fouten, of zijn ze gestruikeld tijdens hun eerste stappen in de politieke arena?

Het hoofdonderwerp van de podcast blijft echter strategisch stemmen. Vrijsen biedt luisteraars gedetailleerd stemadvies, afgestemd op hun politieke voorkeur. Hij bespreekt welke keuzes moeten worden gemaakt voor een linkse of rechtse coalitie en geeft aan wat de beste optie is voor degenen die een sterk centraal kabinet voorstaan. Vrijsen’s expertise biedt luisteraars niet alleen inzicht in het politieke spectrum, maar ook praktische richtlijnen voor het stemmen.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."