De politieke agenda: alle verkiezingsthema’s op een rijtje

27 juli 2023Leestijd: 1 minuut
het logo

Terwijl de verkiezingskoorts stijgt, wordt het politieke landschap opgeschud door nieuwe gezichten en onverwachte vertrekken. Duik samen met ons in de complexe wereld van politieke analyses in de nieuwste editie van de Elke Week-podcast.

In deze dynamische politieke tijden staan nieuwe leiders klaar om het podium te betreden voor de aankomende verkiezingen. Geconfronteerd met plotselinge veranderingen en frisse perspectieven, rijzen er onvermijdelijk vragen: Hoe zal dit de politiek beïnvloeden? Welke richting zullen de partijen inslaan?

Geerten Waling en Sam Verbeek nodigen je uit om je bij hen aan te sluiten in deze editie van de Elke Week-podcast. Samen met politiek redacteur Victor Pak bieden ze een grondige analyse van de verwachte thema’s van elke partij. Ze ontleden de toekomstige koersen van de VVD, PvdA/GL, BoerBurgerBeweging en de route die Pieter Omtzigt lijkt te volgen. Luister de podcast hier!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."