Premium Lock 30 onder 30: aanstormende talenten om in de gaten te houden

27 juni 2023Leestijd: 16 minuten
30 onder 30 2023

Voor de tiende keer maakte EW een selectie van de meest beloftevolle jongeren onder de 30 jaar. Deze talenten zullen  de toekomst van Nederland mede vormgeven.

Ambitieuze politici, jonge ondernemers, getalenteerde wetenschappers en topsporters. Deze tiende editie van de jaarlijkse 30 onder 30 van EW staat wederom vol jong talent. De redactie heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van de meest beloftevolle jongeren onder 30 jaar in de categorieën bestuur & politiek, sport, wetenschap en media.

Hoewel de expertises van de geselecteerde talenten uiteenlopen, hebben zij een paar ­dingen gemeen: ze durven risico’s te nemen, doen wat ze doen met veel passie, ambitie en doorzettingsvermogen, én: zij hebben al op jonge leeftijd een indrukwekkende prestatie geleverd.

De dertig talenten bieden een welkom tegengeluid bij alle negatieve nieuwsberichten over jongeren die kampen met slecht onderwijs, psychische klachten en een gebrek aan discipline.

Met hun succes kunnen deze talenten hun generatiegenoten inspireren en motiveren. De kandidaten waren, zonder uitzondering, bijzonder vereerd met hun uitverkiezing.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw