Annie en Anja Schreijer Premium Corner

‘Jij zei dat het heel veel uitmaakt als je dr. voor je naam hebt’

25 juli 2022Leestijd: 10 minuten

Moeder Annie (69) en dochter Anja Schreijer (46) werken in geheel andere sectoren, maar nu dochter via het OMT in de publiciteit kwam, is het tijd voor een dubbelinterview. Over Twente, politiek en carrière.

Abonnee worden?Dagelijks op de hoogte blijven van de laatste actualiteiten, achtergronden en commentaren van onze redactie? Bekijk ons aanbod en krijg onbeperkt toegang tot alle digitale artikelen en edities van EW.

Bekijk de mogelijkheden voor een (digitaal) abonnement hier

Opeens, midden in de coranacrisis, kwam Anja Schreijer in beeld bij de talkshows. Haar ster rees. Moeder Annie Schreijer kreeg prompt reacties dat die dochter van haar, lid van het Outbreak Management Team, het zo goed kon verwoorden. Dat streelde het moederhart van de doorgewinterde CDA-politica uit Twente.

Ze gaven nog nooit samen een interview. De Schreijers blijken nogal wat eigenschappen te delen, zoals ambitie en het besef dat strategisch vooruitkijken belangrijk is. Hoewel de opvoeding er een was van loslaten, geeft moeder haar dochter nog graag advies. Ook over haar toekomst. Misschien wel in de politiek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.