Premium Lock ‘Jij zei dat het heel veel uitmaakt als je dr. voor je naam hebt’

25 juli 2022Leestijd: 10 minuten
Moeder Annie (69) en dochter Anja Schreijer (46). Foto: Guido Benschop

Moeder Annie (69) en dochter Anja Schreijer (46) werken in geheel andere sectoren, maar nu dochter via het OMT in de publiciteit kwam, is het tijd voor een dubbelinterview. Over Twente, politiek en carrière.

Abonnee worden?Dagelijks op de hoogte blijven van de laatste actualiteiten, achtergronden en commentaren van onze redactie? Bekijk ons aanbod en krijg onbeperkt toegang tot alle digitale artikelen en edities van EW.

Bekijk de mogelijkheden voor een (digitaal) abonnement hier

Opeens, midden in de coranacrisis, kwam Anja Schreijer in beeld bij de talkshows. Haar ster rees. Moeder Annie Schreijer kreeg prompt reacties dat die dochter van haar, lid van het Outbreak Management Team, het zo goed kon verwoorden. Dat streelde het moederhart van de doorgewinterde CDA-politica uit Twente.

Ze gaven nog nooit samen een interview. De Schreijers blijken nogal wat eigenschappen te delen, zoals ambitie en het besef dat strategisch vooruitkijken belangrijk is. Hoewel de opvoeding er een was van loslaten, geeft moeder haar dochter nog graag advies. Ook over haar toekomst. Misschien wel in de politiek.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw