In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: verdeeld over arbeidsmigratie

23 mei 2022Leestijd: 2 minuten

Zorg

De langdurige zorg loopt volledig vast zonder meer helpende naasten en vrijwilligers, waarschuwt de Raad voor Volks­gezondheid en Samenleving. Het oplopende personeels­tekort vereist een ‘fundamentele herziening’ van de relatie tussen zorgverleners en mantelzorgers. Die laatsten moeten serieus worden genomen door de zorgorganisaties. Zo niet, dan is inzet van arbeidsmigranten onvermijdelijk.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.