In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: schaamte over volle asielcentra

17 mei 2022Leestijd: 2 minuten

Overspannen

In de week waarin ternauwernood kon worden voorkomen dat asielzoekers buiten moesten slapen, sprak premier Mark Rutte (VVD) over ‘een totaal overspannen asielketen’. Hij ‘schaamt’ zich diep voor de overvolle asielcentra. ‘We kunnen niet iedereen opvangen, maar dat is nog niet eens het grootste probleem. Dat is dat zij die mogen blijven niet voldoende uitstromen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.