Premium Lock 30 onder 30: jonge uitblinkers om in de gaten te houden

28 april 2022Leestijd: 1 minuut
Olivier Daemen en 29 andere talenten gaan de toekomst van Nederland vormgeven. Foto: Bastiaan Heus

Voor de negende keer presenteert EW de talenten die de toekomst van Nederland bepalen.

Abonnee worden?Dagelijks op de hoogte blijven van de laatste actualiteiten, achtergronden en commentaren van onze redactie? Bekijk ons aanbod en krijg onbeperkt toegang tot alle digitale artikelen en edities van EW.

Bekijk de mogelijkheden voor een (digitaal) abonnement hier

Van zetelwinst bij de lokale verkiezingen tot een reis naar de ruimte. EW koos dit jaar opnieuw dertig talenten onder de dertig jaar die de komende jaren in de gaten moeten worden gehouden. Ze zijn geselecteerd op basis van de vaak indrukwekkende prestaties die ze leveren in Nederland – en daarbuiten. Een aantal van hen treedt op de voorgrond, maar ook uitblinkers achter de schermen ontbreken niet. Deze generatie behoort tot de top van binnen- en buitenlandse universiteiten, zit vol politieke ambitie, leidt succesvolle ondernemingen, adviseert grote bedrijven, wint kunst- en cultuurprijzen en levert grootse sportprestaties.

Of het nu gaat over TikTok, NFT’s, kunst­matige intelligentie of het quantuminternet: deze talenten snappen hoe ze van digitale ontwikkelingen een succes kunnen maken. Wat ze ook gemeen hebben: ze richten hun blik op de toekomst en kijken verder dan hun eigen belangen. Want velen van deze generatie zijn gedreven om lokale, regionale of internationale problemen op te lossen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 26,99 per kwartaal leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw