In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: senaat heeft spijt van eigen rol in Toeslagenaffaire

05 januari 2022Leestijd: 2 minuten

Affaire

Bij de rij spijtoptanten over de eigen rol in de Toeslagen­affaire voegde zich de Eerste Kamer. Een werkgroep onder voorzitterschap van senator Jeroen Recourt (PvdA) onderzocht de behandeling van ­negen wetsvoorstellen tussen 2003 en 2019. De Kamer had meer oog voor fraudebestrijding dan de toenemende complexiteit en administratieve last voor burgers, concludeert de werkgroep.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.