Formatie Premium Corner

Wie waagt zich nog in het Haagse reptielenhuis?

10 november 2021Leestijd: 4 minuten

Door het nieuwe formeren lopen beleidsafspraken en het kiezen van ministers door elkaar. Dat maakt het complex. De sfeer in de Tweede Kamer is toch al om te snijden. Met een knallende ruzie tussen Renske Leijten (SP) en Sylvana Simons (Bij1). Eric Vrijsen over de zoektocht naar geschikte bewindslieden en over de lijst met de productiefste leden van Rutte III.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.