In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: tuin Catshuis blijft gespaard

09 november 2021

Catshuis

De ambtenaren van het ministerie van Algemene Zaken worden toch niet gehuisvest in containers in de tuin van het Catshuis. Na protest van omwonenden en een ‘nee’ van de Haagse gemeenteraad blies staatssecretaris Raymond Knops (CDA) het plan af. De ambtenaren moeten weg van het Binnenhof wegens de ­renovatie aldaar. Knops zoekt een ander onderkomen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.