Haven Premium Corner

Verspringende vergezichten op de Tweede Maasvlakte

13 augustus 2021

Op de eerste verdieping zie je door het panoramaraam straks de blanke top der duinen, een verdieping hoger sta je oog in oog met de immense Amaliahaven. Op de derde kijk je naar het gigantische distributiepark Distripark Maasvlakte West, op de vierde weer naar de Amaliahaven. Op de vijfde ten slotte volgt de wijde blik op het water waar de Rotterdamse haven het allemaal aan te danken heeft: de Noordzee.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.