In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: ergernis van Cyprus tot Uden

24 augustus 2021

Evacueren

‘Het raarste debat dat ik ooit meemaakte,’ zei Salima Belhaj (D66) na twee dagen vergaderen over de evacuatie van ­Afghanen. Ze was boos en geëmotioneerd toen VVD-staatssecretaris Ankie Broekers zich verzette tegen het blind toe­laten van evacués. Belhaj kreeg steun van een Kamermeerderheid en dwong toch nog een soepele toelating af.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.