In Den Haag Premium Corner

Derde Dinsdag verloopt ook dit jaar weer sober

17 augustus 2021Leestijd: 2 minuten

Prinsjesdag

Het demissionaire kabinet is bezig de coronamaatregelen te versoepelen, maar senaatsvoorzitter Jan Anthonie Bruijn (VVD) maakte bekend dat Prinsjesdag ook dit jaar sober verloopt. Geen Troonrede in de Ridderzaal, maar in de Grote Kerk, waar meer ruimte is om onderling anderhalve meter afstand te houden. Beperkt militair vertoon. Geen rijtoer. Het publiek wordt gevraagd thuis voor de televisie te gaan zitten kijken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.