In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: BIJ1 is niet meer helemaal BIJ1

27 juli 2021Leestijd: 2 minuten

Benoemingen

Koning Willem-Alexander beëdigt op 10 augustus drie bewindslieden. Reden is de slepende kabinetsformatie en het feit dat Bas van ’t Wout (VVD) na ziekte afhaakt als minister. Oud-diplomaat Tom de Bruijn (D66) wordt minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. VVD-kamerlid Dennis Wiersma staatssecretaris van Sociale Zaken. D66-Kamerlid Steven van Weyenberg vervangt op Infrastructuur en Waterstaat de vertrokken staatssecre­taris Stientje van Veldhoven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.