In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: ‘Het komt goed,’ roept de premier

29 juni 2021

Aanzet

De formatie ligt stil. In opdracht van een Kamermeerderheid maken VVD-leider Mark Rutte en D66-leider Sigrid Kaag een ‘aanzet van een concept-regeerakkoord’. Precies zoals informateur Mariëtte Hamer voorstelde in haar eindverslag. Na een eerste overleg verlieten Kaag en Rutte het Kamergebouw. Na wat geginnegap met de pers riep Rutte met zijn fiets in de hand: ‘Het komt goed.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.