In Wouw Premium Corner

Snelfietsroute moet fileproblematiek verminderen

03 juni 2021Leestijd: 2 minuten

Roosendaal en Bergen op Zoom zijn zustersteden met veel onderling ­forensenverkeer. In de spits ontstaan er nogal eens files op de A58 bij de befaamde bocht van Bergen op Zoom. Demissionair staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven (D66) kwam onlangs de oplossing presenteren: een fietspad. Eric Vrijsen constateert dat de staat van de fietspaden geen gelijke tred houdt met de kwaliteitsverbetering van het rollend materieel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.