In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: dertien jaar praten over btw

05 mei 2021Leestijd: 2 minuten

Toeslagen

De uitbetaling van 30.000 euro compensatie aan gedupeerden van het toeslagen­debacle komt op gang. Er zijn ruim 36.000 aanvragen voor compensatie ingediend. Bijna 10.000 zijn afgekeurd, zoals die van 1.800 aanvragers die nooit een toeslag ontvingen of geen kinderen hebben. Pakweg 12.000 verzoeken moeten nog worden beoordeeld. Ambtenaren vrezen onterechte toekenningen als gevolg van de politieke druk.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.