In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: verbazing over een fikse gift

09 maart 2021Leestijd: 2 minuten

Techmiljardair

Verbazing alom na de schenking van Steven Schuurman van 1 miljoen euro aan D66 en 350.000 euro aan de Partij voor de Dieren. De IT-ondernemer die na een beursgang met zijn start-up Elastic miljardair werd, koos die partijen omdat ze volgens hem de beste plannen hebben om de klimaatcrisis aan te pakken. ‘Jammer dat het nog nodig is een gift te doen voor klimaatbeleid en behoud van biodiversiteit. Alle politieke partijen zouden daar allang verstandige en concrete plannen voor moeten hebben,’ zei hij in Trouw.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.