Botsing Premium Corner

Utrecht en trams zijn niet bepaald een gelukkig huwelijk

25 maart 2021Leestijd: 2 minuten

Een paar flinke groeven zijn achtergebleven in het asfalt van de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht. Een tram ontspoorde er 16 maart na een botsing met een bestelbusje en gleed het asfalt op. Met fikse schade tot gevolg. Ook de tramrails en de bovenleiding raakten beschadigd, maar die zijn na werkzaamheden hersteld. En dus rijden de trams op deze zonnige vrijdagmiddag weer op het traject dat ook wel bekendstaat als de Uithoflijn, die voert van het Centraal Station naar het universiteitsterrein.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.