In Brussel Premium Corner

EP’ers: in beeld op Chinese camera’s

10 februari 2021Leestijd: 2 minuten

Wie het Europees Parlement of de Commissiegebouwen in wil, moet langs een Chinese temperatuurmetende camera. Is de lichaamstemperatuur hoger dan 37,7 graden Celsius, dan wordt de toegang geweigerd. Want: de bezoeker heeft mogelijk corona ­onder de leden. De warmtecamera’s zorgen voor almaar meer ongemak in het Parlement en onder ambtenaren van de Europese Commissie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.