In Heinkenszand Premium Corner

Tegen de Bobby-belasting

13 januari 2021Leestijd: 2 minuten

Handhaaft de Tweede Kamer de hondenbelasting, of toch niet? Dat wordt mogelijk deze maand duidelijk dankzij een burgerinitiatief van Gary Yanover (64). Toen zijn dochter nog thuis woonde, verleidde ze hem – zoals kinderen dat kunnen – tot de aanschaf van een hond. ‘Als je er zelf maar voor zorgt,’ zei Yanover, zo vertelt hij tijdens een wandeling door de Zak van Zuid-Beveland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.