In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: verbijstering na mini-enquête

01 december 2020Leestijd: 2 minuten

Onvermogen

De verantwoordelijke politici en ambtenaren konden in de mini-enquête naar de kinderopvangtoeslagen geen van allen verklaren waarom ze niet hebben ingegrepen toen duizenden ouders werden gedupeerd door de Belastingdienst. In 2017 waarschuwde ambtenaar Sandra Palmen dat de dienst onbehoorlijk had gehandeld in de zaak van driehonderd ouders wier kinder­opvangtoeslag in 2014 plot­seling was stopgezet. Die waarschuwing verdween ‘in de Haagse Bermudadriehoek’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.