Thierry’s tijdbom Premium Corner

Hoe mateloze eigenwaan van Baudet Forum liet imploderen

02 december 2020Leestijd: 11 minuten

Thierry Baudet had goud in handen, maar miste politiek vernuft. Zijn voormalig medestanders leggen uit dat door Baudets eigenwaan Forum wel moest imploderen. Er werd nog geprobeerd Baudet in het Europees Parlement te parkeren, waar hij ‘Nigel Farage kon gaan spelen’. Baudet zelf zegt dat hij een rol als ‘Grand Old Man’ zou krijgen. ‘Maar daar zijn we niet meer aan toegekomen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.