In Den Haag Premium Corner

Politieke week van de vrijheid

18 november 2020Leestijd: 2 minuten

Botsing

Het Kamerdebat over de terreuraanslag op de Franse ­leraar Paty en de vrijheid van meningsuiting in het onderwijs liep uit op een confrontatie tussen DENK-fractievoorzitter Farid Azarkan en de rest van de Kamer. Azarkan verdedigde de opstellers van een petitie die vraagt om strafbaarstelling van belediging van de profeet Mohammed.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.