In Scheveningen Premium Corner

Dubai aan de Noordzee

29 oktober 2020

Wandelaars op de Noordboulevard in Scheveningen staren naar een ufo-achtig bouwsel dat afgelopen zomer op het strand verrees. ‘De eerste gedachte was een schip dat de zee ingaat,’ zegt een dame. ‘Ik vind het mooi ontworpen, maar het staat te ver op het strand,’ zegt Peter Voragen (39), die aan zee uitwaait na een week thuiswerken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.