In Naarden Premium Corner

Voortbestaan vogelhospitaal in geding door tegenstrijdige wetgeving

03 september 2020Leestijd: 2 minuten

Vogelhospitaal Naarden ligt op een rustige plek tussen de bomen aan het water tegenover het vestingstadje. Tineke de Zoeten (51) komt aan met een gewond musje. ‘Er zaten twee vogels achteraan,’ zegt De Zoeten. In een uitvliegkooi leert een slechtvalk opnieuw vliegen. Het dier is beschoten met een jachtgeweer en bij een dierenarts geweest. ‘De vogel heeft een antibioticakuur gekregen, maar dat doen we niet snel,’ zegt dierenverzorger Samantha Mager (20).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.