In Brussel Premium Corner

Guy Verhofstadt vecht altijd terug

23 september 2020Leestijd: 2 minuten

Het Belgische Europees Parlementslid Guy Verhofstadt (67) is al sinds 1977 verkozen politicus. De voorstander van een Europees rijk knokt zich telkens naar de voorste rangen. Maar na de Europese verkiezingen van 2019 dwongen de Franse president Emmanuel Macron (En Marche!) en premier Mark Rutte (VVD) hem het fractievoorzitterschap van de liberalen op te geven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.