In Voorhout Premium Corner

Toch fantasie deze zomer

20 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

Castlefest, Keltfest, Rapalje Festival, Elfia, het zijn dit soort middeleeuwse en fantasiefestivals waar Charissa Schipper (47) normaal met haar stand ‘Godin in jezelf’ te vinden is. Daar verkoopt ze haar zelfgemaakte ceremoniële en fantasierijke jurken, rokken, wikkeltops, lange mantels en tegenwoordig ook mondkapjes. ‘Een uit de hand gelopen hobby,’ noemt ze het.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.