In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: Rutte verrast met Zwarte Piet

11 juni 2020

Appjes

Het reguliere coronadebat in de Kamer werd gedomineerd door de antiracisme-demonstratie in Amsterdam waarbij anderhalve meter afstand niet in acht was genomen, noch gehandhaafd. Minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA) maakte op verzoek van Geert Wilders (PVV) de app-ruzie tussen hem en burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) openbaar. Zij zou zich later in de week in de Amsterdamse raad verantwoorden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.