Onderwijs Premium Corner

Wat zijn de schooldiploma’s van 2020 waard?

25 maart 2020

Voor het eerst sinds 1945 zijn de centraal examens voor gymnasium, vwo, havo en vmbo afgelast. De cijfers voor het eindexamen worden dit jaar volledig gebaseerd op de schoolexamens die de middelbare scholen zelf samenstellen. Het is een hard gelag voor de eindexamenleerlingen van lichting 2020, want er zal altijd twijfel bestaan over de waarde van hun diploma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.