In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: het gonst al van de verkiezingen

08 januari 2020Leestijd: 2 minuten

Wilders’ grap

Vlak voor Nieuwjaar schreef Geert Wilders (PVV) een nieuwe anti-islam-cartoonwedstrijd uit, maar vrijwel direct trok hij zijn oproep om spotprenten te sturen weer in. De oproep was bedoeld om de aandacht te vestigen op bedreigingen. Predikers in Pakistan kondigen nog altijd ‘fatwa’s’ aan tegen Wilders. Zijn oproep op internet was wereldnieuws. ‘Missie geslaagd. Einde wedstrijd,’ berichtte hij.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.