In Zundert Premium Corner

Oude eiken moeten sneuvelen voor wegverbreding

05 december 2019Leestijd: 2 minuten

Na een paar dagen van kille novemberregen ligt de Rucphenseweg deze vrijdag fraai te glanzen in verblindend winterlicht. De N638 tussen Zundert en Rucphen is een provinciale weg zoals je denkt dat provinciale wegen altijd zijn geweest en altijd zullen zijn. Relatief smal, bochten waar je gas terug moet nemen en vooral: prachtig omzoomd met oude bomen. Vandaag biedt de Rucphenseweg zelfs een vleugje Indian summer. Het goudgele blad vlamt tegen de blauwe hemel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.