In Brussel Premium Corner

Wat EU-West mag en EU-Oost niet

02 oktober 2019

De juridische commissie van het Europees Parlement wil niet dat de Roemeense Rovana Plumb en de Hongaar László Trócsányi ­EU-Commissaris worden. Sociaal-democraat Plumb zou niet eerlijk zijn geweest over twee leningen ter waarde van 970.000 euro die zij is aangegaan; conservatief Trócsányi zou als minister van Justitie in Hongarije zijn eigen advocaten­kantoor hebben bevoordeeld door het overheidsopdrachten toe te spelen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.