In Rotterdam Premium Corner

Samen lopen, samen kijken

16 oktober 2019Leestijd: 2 minuten

‘De echte fans zitten in Wenen, maar het is heel bijzonder dat we ook met zovelen hier zijn.’ Voormalig topatleet Bram Som (39) spreekt de circa 150 hardloopfans toe die zich zaterdagochtend hebben verzameld in het café op de begane grond van het Rotterdamse NN Group-kantoor. De verzekeraar is sponsor van het hardloopteam van de Keniaan Eliud Kipchoge, die deze dag in Wenen probeert als eerste atleet ooit de marathon (42,195 kilometer) onder de twee uur te lopen. De record­poging wordt in Rotterdam live uitgezonden op vier grote schermen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.