In Hoorn Premium Corner

Op naar de Gouden Eeuw

26 september 2019Leestijd: 2 minuten

We gingen naar Hoorn om de Gouden Eeuw te zien. En wel in het Westfries Museum. Mooi museum aan een mooi stadsplein, in een mooie Hollandse stad – en allemaal danken ze hun mooiheid aan die ‘gouden’ zeventiende eeuw, toen VOC-stad Hoorn bloeide als nooit tevoren. Iets wat Hoorn nog altijd met gepaste trots uitdraagt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.