In Koedijk Premium Corner

Alles voor de Gondelvaart

14 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

Elk jaar op de derde zaterdag van augustus varen kleurrijke praalschuiten over het Noordhollandsch Kanaal bij Koedijk. Bewoners van het dorp dansen op de boten die zijn omgebouwd tot sprookjesachtige decors. Het orkest van muziekvereniging Aurora voert de Gondelvaart aan en speelt een mix van alle muziek die klinkt vanaf de vijftien schuiten die volgen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.