Beste regio's 2019 Premium Corner

Ranglijst: Uitblinken met de regio

26 juni 2019

Alleen de meest chauvinistische huizenzoeker beperkt het gebied waar hij zoekt tot één gemeente. Door de krapte op de huizenmarkt worden op Funda veelal één of twee regio’s door­gespit. Als steun in de rug bij de huizenjacht verdeelde Bureau Louter heel Nederland onder in vijftig woonregio’s en stelde per regio vast hoe aantrekkelijk het is om er te wonen. Haarlem en omgeving blijkt het meeste woongenot te bieden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.