In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: toch maar niet navelstaren

26 juni 2019

Mislukt

De partijraad van de SP boog zich over de uitslag van de verkiezingen voor het Europees Parlement, waarbij de SP nul zetels kreeg. Een debacle. Besloten werd een commissie te laten onderzoeken hoe het tij te ­keren. Wat bleek? Partijleider ­Lilian Marijnissen en voorzitter Ron Meyer zaten beiden in de commissie. Na kritiek mochten alsnog zes ‘gewone leden’ toetreden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.